Melanie C ze Spice Girls vydá v září nové album "Stages"

26.06.2012 12:14 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Melanie C
© melaniec.net
V září loňského roku si spajska Melanie C znovu ověřila, že její kdysi obrovská sláva je už bezezbytku pryč. Její album "The Sea" totiž propadlo všemi možnými způsoby, a tak Sporty Spice nezbývalo nic jiného než se vrhnout na nový projekt.

Tím se stalo rovnou další nové album, tentokrát plné coverů. Britská interpretka ho pojmenovala "Stages" a vyjde letos v září. Melanie v tuto chvíli dokončuje poslední úpravy, deska je již téměř kompletní. Novinku produkuje Peter-John Vettese, dlouholetý zpěvaččin spolupracovník, a podle oficiálního oznámení půjde o "kolekci písniček, které byly pro Melanii důležité v různých etapách jejího života".

Kromě příprav nového alba zpěvačku zaměstnává i další důležitý projekt. Tím je muzikál "Viva Forever!" složený z mnoha hitů, které skupina Spice Girls za svou kariéru poslala do světa. Muzikál připravují stejní tvůrci, kteří stojí i za megaúspěšným muzikálem a později i filmem "Mamma Mia!" založeným na písničkách Abby. Velká tisková konference ohledně "Viva Forever!" je nachystána již na dnešek (úterý 26. 6.) a podle posledních informací se na ní sejde všech pět členek pohromadě, poprvé od roku 2008.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY