Na koncertu Maca Millera vystoupí i Paulie Garand

25.06.2012 15:15 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Mac Miller poster
© facebook interpreta
Dvacetiletý zázrak nezávislé americké hiphopové scény Mac Miller v pátek 29. června vystoupí v pražském klubu Roxy. Předskokana mu bude dělat český rapper Paulie Garand s DJem Kennym Roughem.

Rodák z Pittsburghu Malcolm McCormick vydal svůj první rapový mixtape už v patnácti pod pseudonymem Easy Mac, s dalšími nahrávkami si začal říkat Mac Miller a v roce 2010 podepsal u nezávislého labelu Rostrum Records, u kterého zůstal dodnes. Debut "Blue Slide Park" z roku 2011 se tak stal po sedmnácti letech první nezávisle vydanou deskou, která zvítězila v americké hitparádě. De facto slavným se stal ještě předtím díky skladbě "Donald Trump", kterou ocenil i sám magnát. Letos vydal úspěšný mixtape "Macadelic", ze kterého určitě zahraje několik skladeb.

Jeho koncert ze známých důvodů skončí už v deset hodin večer, předskokanovi je tak vyhrazen prostor od 19:30 do 20:15. Paulie Garand nabídne tracky ze svého sólo debutu "Harant", připravované druhé desky i možná z tvorby BPM. DJe mu bude dělat kolega z Ty Nikdy Kenny Rough. Vstupenky za 590 Kč koupíte v síti Ticketpro.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY