Dvojka Two Door Cinema Club má název, datum vydání i tracklist

22.06.2012 19:19 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Two Door Cinema Club - Beacon
© facebook interpreta
Česko-slovenský fanoušek Two Door Cinema Club může letos jásat. Irská indierocková trojka se objeví nejenom 4. července v Hradci Králové na festivalu Rock For People, ale o dva dny později zahraje také na trenčínské Pohodě. Aby toho nebylo málo, 3. září bude venku nové album pojmenované "Beacon", ke kterému kapela nyní zveřejnila detaily.

"'Beacon' je intimnější deska než náš debut, ale zároveň je rozsáhlejší a zahrnuje v sobě více prvků. Najít rovnováhu mezi těmito dvěma mantinely je už delší dobu našim cílem a tahle nahrávka nás posunuje zase o krok blíže kapele, kterou jsme si vždy přáli být," řekl o nové, na dva roky starý debut "Tourist History" navazující desce Alex Trimble, zpěvák formace.

Nahrávat tentokrát Two Door Cinema Club zavítali do losangelského studia patřícího Jacknifu Leeovi, producentovi stojícímu za alby Bloc Party, The Hives nebo U2. Jeho spolupráce s muzikanty byla dle Trimbleyho zdařilá. "Pracovat s Leem byla zábava a potěšení. Měl pochopení pro naše vytyčené cíle a má velký podíl na tom, že se nám celé album podařilo dát dohromady."

Tracklist "Beacon" vypadá následovně: Next Year, Handshake, Wake Up, Sun, Someday, Sleep Alone, The World Is Watching (With Valentina), Settle, Spring, Pyramid, Beacon. Na albový trailer se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY