Smashing Pumpkins potěší krom nového alba i dalším nabušeným remasterem

16.06.2012 09:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

The Smashing Pumpkins - Pisces Iscariot 2012 Deluxe Edition
© facebook interpreta
Již v pondělí 18. června se dočkáme dlouho avizovaného nového alba amerických Smashing Pumpkins, které dostalo název "Oceania". Kdo však na jejich novou tvorbu není zvědavý a raději by si dopřál něco ze starších kousků, musí vydržet zhruba o měsíc déle.

Od 16. července bude k mání reedice desky "Pisces Iscariot", která původně vyšla v roce 1994. Na ni kapela tehdy zařadila b-strany singlů a několik nikdy nevydaných skladeb. Kdo si tedy v 90. letech původní album nekoupil, má nyní možnost získat jeho remasterovanou podobu, a to jak na CD, tak na vinylu.

Náročnější jistě raději přidají pár korun a koupí si speciální deluxe edici, která bude obsahovat další dva disky. Na druhém audio CD bude dalších sedmnáct skladeb z dob původního vydání alba. Opět půjde v drtivé většině o nikdy nevydané skladby nebo o alternativní verze známých písní.

Třetím nosičem bude DVD. Na něm se fanoušci dočkají nesestříhaného záznamu koncertu z roku 1988, který kapela odehrála na Pulse Basement Jamu. Zajímavým bonusem kompletu bude i audiokazeta s první demo nahrávkou, kterou kdy Smashing Pumpkins natočili. Celá edice bude mít samozřejmě opět luxusní balení, které doplní i rozsáhlý booklet s poznámkami k písním od Billyho Corgan, pohlednice, fotky, kresby a texty všech písní.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY