Sam Sparro se ve vší tichosti vrátil do ráje

05.06.2012 19:05 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sam Sparro - Return To Paradise
© facebook interpreta
Australský zpěvák Sam Sparro, který před zhruba čtyřmi lety zazářil se singlem "Black And Gold", se konečně vrátil s novým albem. Ve vší tichosti ho vydal začátkem června.

Deska s názvem "Return To Paradise" vyšla první červnový den prozatím jen digitálně, na fyzické vydání si budeme muset počkat do 18. června. Několik z jedenácti písní, které deska nabízí, si napsal Sparro sám, v mnoha případech však požádal o spolupráci nejen kolegy z branže, ale i slavné producenty. Na desce se tedy podílel například i Tim Anderson, Erik Hassle, Stuart Zender z kapely Jamiroquai, Greg Kurstin, který stojí za mnoha singly Kylie Minogue, Kelly Clarkson a Lily Allen, či Lester Mendez, který je podepsán pod několika hity Shakiry či Santany.

Aktuálně desku prezentuje již třetí singlová ochutnávka s názvem "I Wish I Never Met You", která má i své video. Pokud jste ho náhodou ještě neměli možnost vidět, najdete ho pod článkem. Singl doprovází i necelá desítka remixů, jejichž autory jsou například WestFunk & Defraud, Azari, Alison Wonderland nebo Stereogamous.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY