Jennifer Lopez připravuje nové album a potěší i výběrovkou

02.06.2012 09:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jennifer Lopez
© jenniferlopez.com
Americká zpěvačka Jennifer Lopez v současné době finišuje s přípravami na své první světové turné, během kterého dorazí i do Prahy. Kromě toho taktéž intenzivně pracuje i na nové desce, které bude předcházet výběrovka.

Jennifer dříve vydávala své nahrávky u labelu Sony Music, který již brzy přijde s tím nej, co zpěvačka vydala. Bonusem jejího "Best Of" bude jedna novinka, a to aktuální hit "Dance Again". Pokud nepatříte mezi ty, kteří rádi rekapitulují, budete muset počkat do podzimu. To J.Lo chystá novou studiovku. První ochutnávka je na startu již nyní.

Jedná se o filmovou píseň "Goin' In", která předznamenává nový filmový trhák "Step Up: Revolution", tedy již čtvrté pokračování filmové série z prostředí mladých tanečníků, kteří jdou za svým snem. Ve zmiňovaném singlu si zahostovali i dva američtí rappeři - Flo Rida a Lil Jon - a poslechnout si ho můžete pod článkem.

Co se zmiňovaného turné Jennifer týče, na velké části amerických zastávek zpěvačku doprovodí v roli předskokanů Enrique Iglesias a taktéž duo Wisin & Yandel. Enrique podle zákulisních informací chystá i jedno překvapení. Údajně by měl pro sebe a Jennifer složit duet, který si během turné odbyde svoji premiéru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY