Aerosmith prozradili detaily k nové desce, vyjde v srpnu

28.05.2012 11:47 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Aerosmith - Music from Another Dimension
© facebook interpreta
No, už docela dlouho Steven Tyler sliboval. Sice s březnovým datem trošku přestřelil, nyní už to ale je nejspíše najisto: patnáctá studiovka amerických rockerů Aerosmith bude k dostání na konci sprna.

Album se pyšní názvem "Music From Another Dimension", nabídne čtrnáct nových songů a je od roku 2001 a jejich alba "Just Push Play" první plnohodnotnou deskou, která nabídne zbrusu nový autorský materiál kapely (na "Honkin' On Bobo" z roku 2004 měli Aerosmith pouze jeden originální song, zbytek byly předělávky).

Prvním singlem nahrávky je kousek "Legendary Child", který si odbyl premiéru před pár dny a vy si jej můžete poslechnout hned pod článkem (popřípadě rovnou koupit na iTunes).

Deska "Music From Another Dimension", o které "velice tvrdý a sebekritický" Tyler tvrdí, že je "jednou z těch nejlepších, jaké kdy s kapelou stvořili", bude k dostání od pondělí 27. srpna a nabídne tyto písně: What Could Have Been Love, Beautiful, Street Jesus, Legendary Child, Oh Yeah, We All Fall Down, Another Last Goodbye, Out Go The Lights, Love Three Times A Day, Closer, Shakey Ground, Love A Lot, Freedom Fighter, Up On The Mountain.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY