Olympic oslaví padesátiny v halách a s orchestrem

18.05.2012 08:15 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Olympic
© bestia.cz/olympic
Padesát let působení na hudební scéně oslaví v listopadu kapela Olympic. Při této příležitosti vyjedou rockeři na halové turné, kde je doprovodí Český národní symfonický orchestr.

"Chceme zavzpomínat na všechno dobré, co nás za ty roky potkalo, a hlavně poděkovat všem našim fanouškům za úžasnou přízeň, kterou nám po celou tu neuvěřitelnou dobu věnují," uvedl k podzimní narozeninové sérii vystoupení frontman Petr Janda. Odměnou příznivcům kapely budou nejen symfonické aranže řady zásadních hitů českého bigbítu, ale také DVD "Procházka historií skupiny Olympic", které obdrží každý návštěvník jakéhokoliv koncertu chystané šňůry.

Modrá pyramida tour Olympic 50 let, jak se turné jmenuje, vypukne 8. listopadu v Brně a skončí první prosincový den v pražské O2 areně, kde se kromě 49členného orchestru ke kapele připojí ještě dcera Petra Jandy Marta Jandová. Vstupenky na pražský koncert budou k mání za 590 korun od pátku 18. května na terminálech Sazka, rezervace jsou možné přes web sazkaticket.cz.

Kompletní itinerář turné vypadá takto:

08. 11. Brno
10. 11. Ostrava
12. 11. Olomouc
15. 11. Pardubice
20. 11. Liberec
27. 11. České Budějovice
01. 12. O2 arena Praha


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY