Sensation ovládne Prahu již v sobotu

17.05.2012 15:20 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sensation Innerspace flyer with line-up
© facebook interpreta
Již tuto sobotu 19. května se konečně dočkají fanoušci asi nejznámější taneční halovky na světě - Sensation. Její další zastávka dorazí do našeho hlavního města.

Podle pořadatelů se do Prahy sjedou fanoušci z více než padesáti zemí. Ty v pražské O2 areně rozpálí opravdu hvězdný line up. Během večera vystoupí Sander van Doorn, Axwell, Mark Knight, Deniz Koyu, duo Daniel Sanchez & Juan Sanchez a samozřejmě i rezidentní DJ každé Sensation - Mr. White.

VIP vstupenky a Exclusive VIP tables jsou v tento okamžik kompletně vyprodané. V prodeji jsou stále poslední základní vstupenky za cenu 1 590 Kč. V průběhu akce bude také možné zakoupit vstupenky přímo na pokladnách v O2 areně za konečnou cenu 1 690 Kč.

Na akci je jako vždy povolen vstup pouze v bílém oblečení. Boty a doplňky nemusí být bílé barvy. Modré džíny nejsou povoleny, pouze bílé. Pokud nebudete oblečeni v bílém, nebude vám na Sensation umožněn vstup ani s platnou vstupenkou.

Pořadatelé letos potěší i ty, kteří na akci nedorazí. Od 21.30 hodiny totiž odstartuje živý přenos, který bude k dispozici na oficiálních stránkách Sensation a také přímo na vlnách Fajn rádia.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY