Lady Gaga se s novým turné do Prahy nepodívá

15.05.2012 16:24 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© last.fm
Tisíce domácích fanoušků Lady Gaga, která je momentálně na asijské části turné, konkrétně v Japonsku, se v posledních týdnech a měsících upínalo k šanci, že by popová senzace mohla zavítat znovu do České republiky. Jak to ale vypadá, zpěvačka Prahu s novým turné nejspíše vynechá, tvrdí to alespoň představitelé O2 areny na svém facebookovém profilu.

"Do stávajícího turné se už nic nevejde. Takhle ten byznys prostě nefunguje. Turné je pečlivě plánované dlouho dopředu kvůli náročné logistice. Když to bude megaúspěch a Lady Gaga bude mít trochu energie, není ještě zcela vyloučeno, že by se něco mohlo po skončení The Born This Way Ball přidat. To je naše šance. Jinak je fanoušků i lokalit příliš mnoho, nelze vždy vyhovět všem. Škoda. Troufli bychom si možná i na dva koncerty..." přidal správce profilu na závěr.

Pro příznivce americké interpretky tak jednou z posledních šancí ji vidět v Evropě zůstává koncert v Berlíně nebo Kolíně, na obě zářijové show jsou stále k dispozici lístky. Připomeňme, že Lady Gaga do Prahy zavítala v rámci posledního The Monster Ball Tour v listopadu roku 2010. Koncert byl zcela vyprodán.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY