- musicserver.cz">

Damon Albarn: "Blur ani Gorillaz to nemají za sebou"

26.04.2012 17:04 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Damon Albarn
© last.fm
Před pár dny oběhla svět zpráva, že Damon Albarn prohlásil, že Gorillaz a Blur už jsou pro něj naprostou minulostí. V rozhovoru pro britský deník Metro nyní tato slova sice nepopřel, ale označil je za vytržená z kontextu. Fanoušci si tak mohou oddechnout, obě kapely jsou stále ve stavu existujících.

Slavnou britpopovou formaci čeká 12. srpna velký koncert v londýnském Hyde Parku u příležitosti konce olympijských her a v jednání jsou prý i další vystoupení mimo britské ostrovy. A zatím se se zbývajícími kolegy nebavili, zda budou pokračovat dál, nebo ne. Vše se uvidí, dokud je společné hraní baví...

Stav v Gorillaz je takový, že v současnosti jsou s druhým členem animované kapely Jamiem Hewlettem pohádaní, ale Albarn věří, že se časem usmíří a opět spolu pod hlavičkou Goril něco natočí. Samozřejmě ale nemá tu nejmenší představu, kdy by se tak mohlo stát, jen nad formací ještě nevrší hlínu, jak se ještě před pár dny mohlo zdát.

Skalní fanoušci Blur musejí také začít pořádně šetřit. Koncem července totiž vyjde rozsáhlý boxset nazvaný "21", který bude obsahovat jednadvacet disků. Kolekci tvoří všechna řadová alba skupiny, dévédéčka a samozřejmě bonusové disky s raritami a dříve nevydanými nahrávkami. Těch by mělo být neuvěřitelných pětašedesát.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY