Planet Connection přináší norský večer s Hanne Hukkelberg

24.04.2012 18:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hanne Hukkelberg
© facebook interpreta
V rámci dalšího večera kulturní cestovky Planet Connection můžete 25. dubna vnímat v Paláci Akropolis Norsko všemi smysly. Čeká vás nabitý program, který vyvrcholí koncertem Hanne Hukkelberg. Ta přijede po dvou letech představit společně s několika doprovodnými hudebníky své nové album "Featherbrain".

Před tím se můžete vydat za polární září s cestovatelem Martinem Krajíčkem, shlédnout krátké filmy z této úžasné země s názvy "Natural Glasses" a "Dánský básník", ochutnat norské speciality Lefse a welcome drink a večer zakončit skandinávským chill-out mixem DJe Jirky Šteffla. V restauraci Paláce Akropolis budete moci se vstupenkou uplatnit 40 % slevu na speciální norské menu.

Předprodej lístků na koncert Hanne Hukkelberg zajišťuje kavárna Paláce Akropolis a sítě Ticketpro a Ticketstream. Lístky v předprodeji stojí 280 Kč (v sítích navýšeno o poplatky) a v den konání na místě zaplatíte 350 Kč.

Program:

19:00 - Martin Krajíček: "Norskem za polární září" - promítání fotek spojené s cestovatelskou diskusí. "Díky putování za polární září Norskem uprostřed zimy jsme poznali mnoho tváří evropského dalekého severu. Od pohostinnosti místních lidí, přes pusté bílé pláně až po krutý mráz a několikadenní vichřici v nejsevernějším cípu Evropy. Také jsme zažili unikátní laponský muzikál, hotel z ledu anebo slavnost v nejsevernější osadě Evropy. A velkolepé vesmírné divadlo - polární záři - jsme si nakonec také užili," prozradil Martin Krajíček.
20:00 - Projekce dvou úspěšných krátkých filmů z loňského roku: "Dánský básník" a "Natural Glasses"
20:30 - koncert norské písničkářky Hanne Hukkelberg


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY