Sinéad O'Connor ruší celé turné

23.04.2012 17:26 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Sinead O'Connor
© facebook interpreta
Sice se její nové album "How About I Be Me (And You Be You)?" dočkalo velmi pozitivního přijetí, jak ze strany fanoušků, tak i od kritiků, ale sama Sinéad O'Connor se necítí zrovna nejlépe. Dnes na svém facebookovském profilu oznámila, že ruší celé turné, včetně pražské zastávky, která se měla uskutečnit 20. června ve Velkém sále pražské Lucerny.

Důvodem této náhlé změny plánů je zdravotní stav Sinéad, která na tom není stále nejlépe kvůli bipolární poruše, která u ní byla potvrzena. S ní byla i mezi prosincem loňského roku a letošním březnem několikrát léčena. Ošetřující lékaři jí nedoporučovali, aby se na tak náročnou štaci vůbec vydávala, ona však na rozplánovanou koncertní šňůru kývla, což nyní zpětně vidí jako hodně bláhový nápad, který není realizovatelný. Ve zmíněném prohlášení zmiňuje i fakt, že není natolik silná, jak si původně myslela, a hluboce se za toto všem omlouvá.

Zatím není jasno, jak to s turné dopadne, zda termíny budou jen posunuty, nebo dojde na jeho kompletní zrušení. Vše je nyní předmětem vyjednávání, tato informace je čerstvá několik málo okamžiků. Zdraví je samozřejmě přednější a snad se psychický stav Sinéad O'Connor zlepší natolik, že se brzy vrátí i na koncertní pódia.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY