Cyndi Lauper nezahálí - píše novou knihu

12.04.2012 17:56 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Cyndi Lauper
© cyndilauper.com
Naposledy jsme o Cyndi Lauper psali v souvislosti s benefičním koncertem na podporu LGBT mládeže bez domova a nyní vám přinášíme novinky k chystané knize. Zpěvačka totiž píše další autobiografickou publikaci. Ta bude nástupcem předchozí "True Colors".

Připravované dílo se v obchodech objeví na podzim prostřednictvím nakladatelství Atria Books. Rozsáhlé memoáry mají obsáhnout celý životní příběh osmapadesátileté zpěvačky - od dětských let k získání slávy s hity jako "Girls Just Want To Have Fun" a "Time After Time" společně s nemalými výkyvy v jejím profesním a soukromém životě. Sama Cyndi na tiskové konferenci ke knize prohlásila: "Někdy jsem z toho vyšla docela dobře, jindy ne."

Připomeňme, že poslední nahrávka Cyndi Lauper vyšla v roce 2010 a nesla titul "Memphis Blues". Letos v lednu na sebe kontroverzní zpěvačka upozornila ostrou reakcí, kterou vyvolalo použití její skladby "True Colors" ve volební kampani amerického republikána Mitta Romneyho. "Nikdy jsem k tomu nedala povolení. Ani bych nechtěla, aby moje skladba byla někdy pro takové účely použita," řekla muzikantka. Také kladla důraz na to, že prezidentského kandidáta sama nepodporuje. Reklamní spot byl poté stažen.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY