Podívejte se na "Dance Again" Jennifer Lopez a Pitbulla

06.04.2012 13:00 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Jennifer Lopez - Dance Again (feat. Pitbull)
© facebook interpreta
Jennifer Lopez si minulý rok opět kousla do rychle se kazícího zboží jménem úspěch. Její vysamplovaná lambada v podobě RedOnem produkované hitovky "On The Floor" byla totiž zásah přímo do černého. A tak to letos J.Lo zkouší znovu.

Stejný producent, stejný uštěkaný rapper, stejné postupy. Song "Dance Again" navazuje tam, kde "On The Floor" přestalo a minimálně klipem šla zpěvačka ještě dál. Jennifer totiž už nechce jen tančit, ale chce se i milovat. A tak je celý klip vlastně jedna velká orgie plná polonahých těl. A holohlavého Pitbulla.

Pokud byste tuto písničku měli rádi i ve fyzické podobě, pak si budete muset chvíli počkat. Interpretka má totiž před sebou desku největších hitů a také nástupce loňské "Love?". Sama v jednom nedávném rozhovoru neprozradila, zda je "Dance Again" pilotním singlem pro výběrovku nebo klasickou studiovku. I když ono na tom vlastně tolik nezáleží. Již zmiňovaný loňský megahit "On The Floor" si totiž koupilo skoro devět miliónů lidí, ale album, kde se písnička nachází, učarovalo jen jedné devítině z tohoto počtu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY