Comeback původních Sugababes stvrdila smlouva

02.04.2012 10:05 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Sugababes
© facebook interpreta
Originální sestava britského popového tria Sugababes chystá dle západních médií velkolepý comeback. Ačkoliv se o tom intenzivně šušká už nějakou dobu, dosud jej ani jedna z těch, kterých se to týká - jmenovitě Mutya Buena, Keisha Buchanan a Siobhán Donaghy - nepotvrdila, i přesto, že dle svých Twitterů všechny na nějakém novém hudebním projektu pracují. A nyní údajně podepsaly smlouvu s hudebním vydavatelstvím.

Dle "zdroje" bulváru The Sun podepsaly slečny kontrakt s labelem Polydor (vlastněným Universal Music), kterým si přijdou po vydání alba na milion liber (kolem třiceti milionů korun). Nová deska projektu, který se ovšem již nebude moci pyšnit názvem Sugababes, by měla vyjít již letos na podzim a první singl by měl být slyšet již v létě.

Na albu se objeví kromě jedné písně, kterou napsala Emeli Sandé, i kousky, se kterými vypomohli kupříkladu MNEK, Asterix, Craze & Hoax, Tanika, Mojam nebo Naughty Boy. Kromě nounejmů jim ale s přípravou novinky asistují i staří dobří známí jako Xenomania a Cameron McVey.

A co na to nové Sugababes? Těm je to asi jedno. Heidi Range si zatančila v Dancing on Ice (a už vypadla), Amelle Berrabah chystá sólovku, a co je s Jade Ewen, zajímá jen málokoho...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY