Pet Shop Boys zveřejnili tracklist novinky "Elysium"

08.08.2012 14:21 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Pet Shop Boys - Elysium
© facebook interpreta
Britské duo Pet Shop Boys se chystá na vydání své nové desky "Elysium", kterou můžeme v obchodech čekat od 10. září. Kromě aktuálního singlu "Winner" (klip, v němž účinkují londýnské dívky na bruslích, najdete pod článkem) by ji před vydáním měla podpořit ještě další dosud neoznámená skladba. Určitě to ale bude jedna z nedávno potvrzeného tracklistu nahrávky.

Zmíněný pilotní singl je aktuálně ke koupi ve formě čtyřskladbového EP, které kromě titulní písničky obsahuje i další tři nealbové položky: "A Certain 'Je ne sais quoi'", "The Way Through The Woods (Long Version)" a "I Started A Joke". Na českých iTunes se ípíčko už stihlo podívat mezi nejlepší desítku. Příští týden bude pro fanoušky taneční hudby následovat remixové EP.

Samotná deska vyjde i v limitované edici, která bude na druhém CD obsahovat všechny skladby v instrumentálních verzích. Verze pro iTunes pak nabídne dvě videa a komentář ke všem písničkám.

Nová deska Pet Shop Boys bude obsahovat těchto dvanáct skladeb: Leaving, Invisible, Winner, Your Early Stuff, A Face Like That, Breathing Space, Ego Music, Hold On, Give It A Go, Memory Of The Future, Everything Means Something, Requiem In Denim And Leopardskin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY