Podívejte se na "Part Of Me" Katy Perry

22.03.2012 10:56 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Katy Perry - Part Of Me
© facebook interpreta
Katy Perry vytěžila z desky "Teenage Dream" maximum. Všech šest singlů, které vyšly ze standardní edice, se stalo světovými hity, a tak zpěvačka ještě přihodila navrch tři nové fláky a vydala reedici, na které jsou i verze starších hitů "E.T." a "Last Friday Night", na kterých se podíleli Kanye West a Missy Elliott.

Singl "Part Of Me" se válel na netu už po vydání desky v roce 2010, ale když jej začali z YouTube na začátku letošního roku stahovat, začali fanoušci větřit, že asi zřejmě tohle bude nejnovější singlový zásek. A měli pravdu. S velkou pompou jej Katy Perry představila na letošních Grammy a jako uragán vlítla do amerického žebříčku a hned v prvním týdnu si jej ochočila. Původně píseň byla směřována jejímu expříteli, frontmanovi Gym Class Heroes Travisi McCoyovi, ale stačilo pár šikovných slovních úprav a song hned pasuje na hlavu brzy-ex-manžela Russella Branda.

Klip o dívce, která přijde partnerovi na nevěru a pak s vervou změní svůj život a vrhne se na vojnu, asi lehce nastiňuje, jak na tom teď po nečekaném rozchodu s manželem zpěvačka sama je. Musí zatnout zuby, bojovat a vydržet.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY