Forever King Of Pop - The Michael Jackson Show míří do Česka

20.03.2012 08:09 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Michael Jackson
© fanpix.net
Pro fanoušky Michaela Jacksona v České republice se chystá velkolepá akce. Taneční živá pódiová show Forever King Of Pop je věnovaná památce zesnulého Krále popu. Představení připravené nadací Jackson Family Foundation v čele s hlavou rodiny Josephem Jacksonem, které nabídne během dvou a půl hodiny to nejlepší ze čtyřicetileté kariéry legendy hudebního nebe, již za pár dní proběhne v Praze, Brně, Plzni a Ostravě.

"Jedinečná atmosféra živých vystoupení je v rámci Forever King Of Pop dotažena k dokonalosti. O neopakovatelnou show se postarají zpěváci, gospelový sbor, tanečníci a kaskadéři i doprovodná skupina," uvedla za pořadatele Kateřina Hlavinková. Dodala, že nebudou chybět nádherné kostýmy, velkoplošná videoprojekce a další doprovodné efekty. Jacksonovi příznivci se dočkají hitů "Billie Jean", "Beat It", "Thriller", "Bad", "I Want You Back", "Black Or White", "I Just Can't Stop Loving You" či "Blood On The Dancefloor" a pódiové prezentace videoklipů k písním "Thriller" a "Smooth Criminal".

Show Forever King Of Pop - The Michael Jackson Show se uskuteční 27. března 2012 v pražské Tipsport Aréně, o dva dny později v brněnské hale Vodová, 30. března v hale Lokomotiva v Plzni a poslední březnový den v ostravské hale Sareza. Více informací se nachází na domovských stránkách, lístky jsou k dispozici v prodejních sítích Ticketpro.

Jackson zemřel v červnu 2009 na selhání srdce po předávkování utišujícími léky. Ty mu předepsal lékař Conrad Murray, který nyní čelí obvinění z neúmyslného zabití. V Praze se samotný Michael Jackson představil naposledy na velkolepém koncertu v září 1996. Vystoupením před 120 000 diváky tehdy zahájil v české metropoli své světové turné HIStory a událost je dodnes, coby do počtu diváků, druhým nejnavštěvovanějším koncertem v České republice všech dob.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY