Pitbull se v rámci světového turné chystá i do Česka

19.03.2012 14:03 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pitbull flyer
© facebook interpreta
Světoznámý rapper Pitbull (vlastním jménem Armando Christian Pérez), současná hudební senzace, dává do pohybu své světové turné s názvem "Planet Pit World Tour" ke svému nejnovějšímu albu "Planet Pit". Turné jej do České republiky zavane společně s několika speciálními hosty 17. června do pražské Tipsport Arény.

Pitbull zahraje všechny superhity, které ovládají taneční parket všech zemí světa: "I Know You Want Me", "Hotel Room Service", "Rain Over Me", či "Hey Baby (Drop It On The Floor)", jistě zazní i singly kralující všem světovým hitparádám jako "Give Me Everything" a "International Love" (feat. Chris Brown). Turné "Planet Pit World Tour" přivede k životu mnoho dalších hitovek z nového alba, které podle oficiální zprávy "spojuje Pitovy rapidně-ohnivé texty s milionovými, doslova miliardovými beaty."

Pitbull, připraven na velikou show, se nechal slyšet: "Bude to mimořádně nabitá jízda, která nám dá šanci ukázat celému světu, jak moc nás hudba může spojovat. A hlavně se budeme všichni skvěle bavit." Pitbullova hudební historie čítá úctyhodných šest alb a také bezpočet nominací na Latin Billboard Awards, ve kterých je jedním z nejnominovanějších umělců vůbec. Nedávno Latin Billboard Awards vyhrál v kategorii Latin Digital Download Artist Of The Year (2009). Mnoho jeho singlů se objevilo v nějakých filmech, např. singl "Oye" je ze soundtracku k filmu "Rychle a Zběsile 2". Často vystupuje s nejznámějšími hudebními esy, jako jsou Shakira, Enrique Iglesias, Swedish House Mafia, LMFAO, Usher, Jennifer Lopez, Chris Brown a mnoho, mnoho dalších.

Arena bude otevřena od půl osmé hodiny večerní a show začíná v půl deváté. Vstupenky budou dostupné v sítích Ticketpro a Tickerportal od 21. března. Speciální fanouškovský předprodej začíná o den dříve. Ceny vstupenek jsou následující: Stání 990 Kč, sezení 790 - 1 090 Kč a VIP 2 590 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY