Popová legenda Duran Duran se vrací do Prahy

13.03.2012 14:15 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Duran Duran
© Patrik Ratajský / musicserver.cz
Jedna z nejúspěšnějších anglických kapel a stálice popové scény Duran Duran zavítá po sedmi letech opět do Prahy. V rámci svého "All You Need Is Now World Tour 2012" s sebou přiveze nejen své největší hity, ale i nové skladby ze stejnojmenného aktuálního alba. V Praze v O2 Areně vystoupí 27. června.

Fanoušci Duran Duran se mohou těšit nejen na nesmrtelné hity jako "Wild Boys", "Rio", "Girls On Film", "The Reflex", "A View To A Kill", "Notorious", "Ordinary World", ale i novinky jako "Girl Panic!" nebo "All You Need Is Now" z poslední desky. Příslušné turné zahájila kapela loni na jaře. Po odehrání několika koncertů v Evropě a Severní Americe zavítali členové kapely do Tichomoří, kde je v těchto dnech a týdnech čeká série koncertů v jihovýchodní Asii a Austrálii. Pro velký úspěch a úžasný ohlas od fanoušků se skupina na začátku léta vrátí do Evropy a tentokrát nemine ani Prahu.

Vstupenky na pražský koncert v cenách od 890 Kč jsou v prodeji na terminálech SAZKA od čtvrtka 15. března. Od pátku 16. března do 25. června je možná i jejich rezervace na sazkaticket.cz. Variabilnost nastavení nejmodernější víceúčelové arény ve střední Evropě umožní přiblížit pódium blíže k tribunám, a zintenzivní tak kontakt kapely s fanoušky. Kvůli tomuto nastavení bude kapacita koncertu snížena na cca 7 000 návštěvníků.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY