- musicserver.cz">

Hurts o novém albu: "Bude obsahovat více kytar"

02.03.2012 12:46 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Hurts
© informationhurts.com
Oblíbená ostrovní skupina Hurts o sobě znovu dává vědět. Miláčci českého publika, které je v loňském roce přivítalo hned třikrát, si po letech koncertování s debutem "Happiness" vytyčilo nový cíl - druhou desku.

Theo s Adamem se před předáváním cen magazínu NME rozpovídali o jejím natáčení. Mistr klavíru Adam okomentoval zvuk nové nahrávky takto: "Tři roky jsme teď hráli živé koncerty a to v naší skupině všechno změnilo. Zvuk tudíž bude rozhodně tvrdší. Více kytar." Zpěvák Theo vzápětí dodal, že nic není zatím jisté, protože jsou stále na začátku nahrávání. Na otázku, jak dospěli k rozhodnutí, že druhá deska bude temnější nebo hutnější, pánové odpověděli, že celá věc vyplynula zcela spontánně.

Hurts by si po duetu s Kylie Minogue z první desky rádi pozvali opět dalšího hosta. Největším snem by pro ně byla spolupráce s Noelem Gallagherem. "Milujeme Noela. Je jedním z mála lidí, kteří nás inspirovali k psaní hudby, taktéž máme moc rádi The Horrors. Ti naši první desku výrazně ovlivnili," uzavřeli poohlédnutí za vznikem svého debutu.

Nová deska elektropopového dua zatím nemá ani název, ani datum vydání. Pánové se však vyjádřili v tom smyslu, že nyní je nahrávání zaměstnává naplno a nechávají celý proces volně plynout, bez žádných stresů a nebo výrazného zásahu okolí. Na celý rozhovor se můžete podívat pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY