Sinéad O’Connor v tichosti vydává novou desku

24.02.2012 17:53 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Sinéad O'Connor - How About I Be Me (And You Be You)?
© facebook interpreta
V poslední době se více pozornosti věnovalo soukromému životu Sinéad O'Connor, než jejím hudebním aktivitám. Odehrála několik koncertů a usilovně pracovala na svém devátém řadovém albu "How About I Be Me (And You Be You)?", které uvádí singl "The Wolf Is Getting Married".

Po deskách rozličných coververzí ("Sean-Nós Nua", "Throw Down Your Arms") a vírou opředené "Theology" se konečně dočkáme jejího návratu ke kořenům, v nichž je odhalena její nespoutaná uhrančivost, živelnost a naléhavost. "How About I Be Me (And You Be You)?" vyjde 5. března (v Americe je již pár dnů venku) a přinese deset písní, ve kterých se odráží časy minulé a blízké, plus její tradiční témata jako láska, zklamání, vykoupení se z hříchů, ale i hněv na současnost z její vlastní perspektivy.

Během natáčení Sinéad vypomáhal její dlouholetý studiový partner John Reynolds a kromě nového materiálu se dočkáme i coververze kompozice "Queen Of Denmark" ze stejnojmenného debutu Johna Granta, zakladatele kapely The Czars. "How About I Be Me (And You Be You)?" bude k mání ve třech formátech, kromě klasického CD nechybí čím dál oblíbenější vinyl a speciální edice, která se dá koupit skrze stránky jejího labelu One Little Indian. Tato edice kromě samotné desky přinese audio disk s koncertním záznamem ze tří různých koncertů (v Dublinu, Londýně a Reykjavíku), DVD s dokumentem a plakát; vše je vloženo do knížečky.

"How About I Be Me (And You Be You)?" ve všech provedeních by mělo být k dispozici již od pondělka 5. března. Na závěr ještě doplňujeme kompletní tracklist novinky: 4th And Vine, Reason With Me , Old Lady, Take Off Your Shoes, Back Where You Belong, The Wolf Is Getting Married, Queen Of Denmark, Very Far From Home, I Had A Baby, V.I.P.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY