Podívejte se na "Sorry For Party Rocking" LMFAO

23.02.2012 09:00 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

LMFAO - Sorry For Party Rocking
© facebook interpreta
LMFAO mají v USA za druhou řadovku "Sorry For Party Rocking" už zlatou desku a se singly "Party Rock Anthem" a "Sexy And I Know It" též hitparádová zlata. Nyní vysílají do boje skladbu, která dala desce jméno.

Na albu ji najdete mezi intrem a zmíněným pilotním singlem a právě vydaný videoklip chronologicky přímo uvádí události z klipu "Party Rock Anthem". Redfoo ve filmové podobě "Sorry For Party Rocking" pořádá obrovskou domácí party k nelibosti starého souseda, ani policisté však žúrku nezastaví, ba naopak se přidají k breakdancerům a tančící zebře. Sky Blu na pařbě stejně jako v případě pražského koncertu chybí, v klipu ale dovádí v autě a potká i Davida Hasselhoffa.

Pokud nebudete vnímat všudypřítomné reklamy na určitou elektroniku, nápoje, alkohol nebo sluchátka, jedná se o parádně ujetý partyklip s opět zábavnou choreografií, hlavně v druhé polovině šesté minuty. Takže si oblečte gepardí elasťáky, hoďte na sebe "Everyday I'm Shufflin'" tričko, nasaďte krejzy brejle a pěkně cvičte na páteční show.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY