James Morrison zazpívá Vídni v polovině března

16.02.2012 13:13 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

James Morrison
© last.fm
Britský zpěvák James Morrison k nám zatím přijet nehodlá, ale už 18. března se zastaví ve Vídni, aby propagoval svou aktuální řadovku "The Awakening". Sedmadvacetiletý písničkář a textař se představí v klubu Gasometer.

Rodák z britského Rugby na sebe poprvé upozornil s písní "You Give Me Something" v roce 2006 a následným debutem "Undiscovered", kterého se jen na ostrovech prodalo v prvním týdnu přes 80 000. Opravdové úspěchy ale měly teprve přijít. Druhá deska "Songs For You, Truths For Me", která vyšla o dva roky později, se stala dvojnásobně platinovou a druhý singl z ní, duet s Nelly Furtado "Broken Strings", je doposud nejznámějším zpěvákovým hitem. V Irsku se album vyšplhalo až na samotný vrchol hitparády a Morrisonův věhlas se rozšířil až k nám.

V posledních týdnech písničkář propaguje již v úvodu zmíněnou řadovku "The Awakening", z které dosud vyslal do rádií hity "I Won't Let You Go", duet s nadějnou britskou hvězdičkou Jessie J "Up", který si můžete pustit pod článkem, a již 20. února vyjde třetí singl "Slave To The Music". Zda se mu podaří přiblížit se úspěchu "Broken Strings", na to si ještě počkáme.

Vstupenky na jeho koncert si ale můžete zakoupit již nyní, a to například na Worldticketshop.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY