Druhý díl Departure láká do Roxy na Fast Food Orchestra a Dub Artillery

14.02.2012 18:38 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Fast Food Orchestra
© fastfoodorchestra.cz
Druhý díl koncertního projektu Departure, v jehož rámci renomované kapely a muzikanti představují své méně známé, ale zato pořádně talentované kolegy, proběhne v pražském klubu Roxy ve středu 29. února. Po Danu Bártovi & Illustratosphere, kteří si na prvním dílu Departure pozvali pop-jazzmany Lanugo, se tentokrát můžeme těšit ještě na trošku divočejší večírek.

Role "uvaděčů" do hudebních výšin se totiž tentokrát ujal našláplý ska-reggae ansámbl Fast Food Orchestra, který si pozval dub-reggae dělostřelce Dub Artillery. Rytmus, na který se bude v Roxy 29. února mašírovat, je tedy jasný. Jasné je i to, že těkavé látky, které vzejdou z koncertní destilace obou souborů, budou až opojně nakažlivé. Nicméně to, zdali se obě kapely objeví na pódiu také společně, nebo vymyslí nějaké jiné překvapení, zůstává v tuto chvíli tajemstvím. "Zatím nic konkrétního v plánu nemáme, ale vzhledem k tomu, že si náš společný koncert v Roxy s Dub Artillery hodláme užít, něco nás snad ještě napadne," říká k tomu mnohoslibně Susha z Fast Food Orchestra.

Klub bude otevřen od 19 hodin. Vstupenky koupíte v předprodeji sítí Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream za 120 Kč + poplatky, na místě budou stát 180 Kč.

V dalších dílech projektu Departure se můžete v Roxy těšit 28. března na Milana Caise (Tata Bojs) společně se slovenskými Longital, 11. dubna na WWW + Ink Midget & Pjoni (SK) a 9. května na DeFuckTo, jejichž host vzejde z konkurzu na facebookovém profilu kapely.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY