Cartonnage si na nadcházející koncert v Akropoli přizvali Republic Of Two i A Banquet

10.02.2012 16:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Cartonnage
© Maya D. Lískovec
Skupina Cartonnage nezahálela ani o Vánocích. Během svátků zremixovala pár starších skladeb a připravila několik zbrusu nových kousků, včetně singlu "Apple Pie". To vše představí v koncertní premiéře už 25. února v Paláci Akropolis za účasti hostů z Republic Of Two a A Banquet. Na koncertě tak zazní například "Move" od Republic Of Two a "Dark Streets" od A Banquet, které pro tyto skupiny zremixovali právě Cartonnage.

"Náš nový singl 'Apple Pie' je kousek jablkovýho koláče, který jsme upekli pro všechny singles v Praze," přibližuje novinku, kterou brzy představí i v rádiovém éteru, duo Vanda Choco a Armin Effenberger. V rámci večera samozřejmě zazní i výběr skladeb z aktuálního a kritikou ceněného alba "I'm Not Your Computer", který například naše redakce zahrnula do TOP 10 nejlepších domácích desek loňského roku! Pár skladeb z této desky si s duem společně zahrají i obě hostující kapely. Chybět nebude ani vše, co dnes již ke koncertům Cartonnage neodmyslitelně patří - atraktivní projekce, scéna, nápadité kostýmy či dvojitá bubenická sekce.

Fanoušci skupiny se mohou těšit i na nový merchandise, který pro Cartonnage na základě videoklipu "Don't Stop" vytvořila výtvarnice Jolana Hršelová. Vstupenky jsou k zakoupení za 140 Kč v předprodeji v kavárně Paláce Akropolis a za 170 Kč v distribuční síti Ticketpro, na místě budou k dispozici za 170 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY