Joker se po zrušeném listopadovém vystoupení podívá za pár dní do Prahy

09.02.2012 08:18 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Joker flyer
© facebook interpreta
Po zrušeném listopadovém vystoupení je to konečně tady! Joker, jedna z nejinovativnějších postav světové dubstepové scény, ukáže 10. února v Roxy všem příznivcům houpavého rytmu 140 bpm, zač je toho loket.

O tom, že dubstep je ve světě a konečně už i v Česku na vzestupu, už ví snad každý. Roxy nezůstává pozadu a prostřednictvím nové party Disorder nabízí možnost zažít vystoupení jednoho z nejrespektovanějších producentů současnosti Jokera. Ten platí od začátku své produkční kariéry za inovátora a jeho neustálé vybrušování a přesahování žánrů vyústilo ve snadno rozpoznatelný signifikantní zvuk, pro který si vydobyl respekt napříč světovou elektronickou scénou. Jeho grime i dubstepové beaty srší originalitou a Joker se nebojí sáhnout pro inspiraci například do crunku, westcoast g-funku anebo třeba do svých oblíbených osmibitových digiher.

Jeho tracky jako "Digidesign", "Purple City" nebo "Tron" už dnes patří do zlatého fondu dubstepu, což ale neznamená, že by Joker usnul na vavřínech. Právě naopak, jeho neutuchající invence ho dovedla až k releasu prvního studiového alba "The Vision", které se loni na podzim stalo velkou událostí nejen na poli dubstepu. Debutovým albem ale Joker rozhodně končit nehodlá a už teď se netrpělivě čeká na jeho další releasy.

V Roxy se tak můžete těšit na pořádnou nálož ověřených pecek ale i na absolutní novinky. Krom Jokera zahrají také ti nejpovolanější DJs z domácí scény, konkrétně to bude Smack v b2b setu s Chikem & MC Fuckstroy a sestavu dále doplní dva borci z pražské crew Dubsteblog, DJs Franill a Dryman. V Chill-outu budou hrát Milan Kroutil (La Bella Vida) & Abu (Basstrap/ dubtechno, minimal, deep bass music).

Akce začíná úderem desáté večerní. Vstupenky koupíte v předprodeji sítí Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream za 150 Kč (+ poplatky), na místě za 200 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY