Společné turné Arakain a Lucie Bílé hlásí první vyprodané koncerty

07.02.2012 11:48 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Lucie Bílá + Arakain
© facebook interpreta
Zdá se, že rockeři z Arakain společně s hostující Lucií Bílou lámou rekordy: jejich společné turné ještě ani nezačalo a první koncert již hlásí vyprodáno. Nic na tom nemění ani fakt, že se tato show uskuteční za šest týdnů - 9. března v Polné u Jihlavy.

K podobnému stavu se blíží i další koncerty. Podobně rychle mizí i poslední vstupenky do Chyšek u Milevska, kde Arakain zahrají 10. března, Plzně, kam zavítají o čtyři dny později, a do Zbirohu. Tam mají vystoupit 17. března. "S něčím podobným jsem se dlouhou dobu nesetkal. Abychom měli měsíc a půl před koncertem vyprodáno a ještě nevylepili jediný plakát. V současné době se kulturní akce potýkají s úplně opačným problémem. Návštěvnosti rapidně klesají a dochází i k rušení akcí pro nezájem publika. O Arakain je vždy velký zájem, ale tohle jsme opravdu nečekali," prohlašuje o vystoupení Arakainu v Polné Jan Klíč z pořádající agentury.

Připomeňme, že Arakain na nadcházejícím turné oslaví s fanoušky třicet let své existence. Podrobnější informace o plánovaných koncertech najdete tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY