Megadeth jsou headlinerem plzeňského Metalfestu

26.01.2012 19:12 - Matěj Bílý | foto: facebook interpreta

metalfest_2012
© http://www.nmnl.cz/
Metalfest Open Air, jehož česká zastávka se uskuteční ve dnech 8. až 10. června 2012 v plzeňském amfiteátru Lochotín, odtajnil headlinera festivalu - není jím nikdo menší než americká thrashmetalová legenda Megadeth.

Megadeth netřeba blíže představovat žádnému metalovému příznivci. Jedna z kapel tzv. velké thrashmetalové čtyřky se pod vedením kytaristy a zpěváka Davea Mustaina pohybuje na scéně téměř tři dekády, vydala třináct studiových desek a stala se ikonou svého žánru. Pokud snad její příznivci nebyli spokojení s prostorem, který formace dostala během svých posledních dvou vystoupení v Česku, nyní si mohou spravit chuť a shlédnout své oblíbence v rámci plnohodnotného setu v pozici hlavní hvězdy.

Další oznámenou skupinou jsou řečtí démoni Septicflesh. Vyznavačům kombinace orchestrální hudby a rychlého, brutálního death metalu se tím naskytuje možnost srovnat naživo dva přední interprety tohoto stylu, neboť vedle Septicflesh vystoupí také dříve avizovaní Fleshgod Apocalypse z Itálie.

Seznam všech doposud potvrzených kapel naleznete na festivalových stránkách. Pořadatel hlásí vyprodanou již druhou emisi vstupenek, s nákupem lístků tedy netřeba otálet. Zakoupit je můžete na webu pořádajícího Pragokoncertu, případně navštívit jeho kamenné pobočky v Praze (U Bulhara 3) či ve Zlíně (Masters Of Rock Café).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY