Čechy a Morava si vyžádaly další koncerty Richarda Müllera

14.01.2012 19:31 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Richard Müller
© archiv Richarda Müllera
Richard Müller vyslyšel prosby svých tuzemských fanoušků a rozšiřuje Potichu Tour 2 o koncerty v českých a moravských městech, na která se při beznadějně vyprodané podzimní části nedostalo. Od 24. března do 9. května zavítá zpěvák s kapelou a speciálním hostem Danem Bártou celkem do patnácti měst, tentokrát se na něj mohou těšit například posluchači ze Žďáru nad Sázavou, Ústí nad Labem, Tábora, Kolína, Ostravy, Kroměříže nebo Kladna.

Jediným městem, které se v jeho koncertní trase objeví znovu, bude Praha, která si na podzim vyžádala dvě vystoupení navíc. Po triumfálním úspěchu na třech vyprodaných zářijových koncertech v Divadle Hybernia bude Richarda Müllera v březnu hostit Divadlo Kalich. Všechny koncerty nabídnou program zcela identický s tím, který uchvátil návštěvníky podzimního turné. Během dvouhodinového představení zazní jak zpěvákovy největší hity v nových aranžích, tak písně, které se na setlistu Richarda Müllera často neobjevují. Za všechny jmenujme třeba "Nebude to také ľahké", "Po schodoch", "Kníže Rohan", "Naša láska letí", "Štěstí", "Cigaretka" nebo "Chelsea hotel".

Pěvecké i hudební výkony, speciální sestavený koncertní program, překvapivé momenty, komorní atmosféra divadel či kulturních domů... To vše činí z Potichu Tour 2 nevšední zážitek, za kterým už zavítaly tisíce návštěvníků v Česku i na Slovensku. Vstupenky jsou v prodeji v distribuční síti Ticketportal a na pokladnách daných divadel či kulturních domů.

Termíny Potichu Tour 2 - jaro 2012:

24. 3. - Žďár nad Sázavou, DK
25. 3. - Mladá Boleslav, DK
26. 3. - Praha, divadlo Kalich
27. 3. - Ústí nad Labem, DK
30.3. - Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis
11. 4. - Tábor, Hotel Palcát
12. 4. - Kolín, Městský společenský dům
13. 4. - Olomouc, Regionální centrum
14. 4. - Ostrava, DK
15. 4. - Pardubice, Východočeské divadlo
28. 4. - Kroměříž, DK
29. 4. - Kladno, DK
30. 4. - Liberec, DK
8. 5. - Třebíč, Fórum
9. 5. - Znojmo, Hotel Dukla


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY