Březnová deska Anti-Flag nabídne dávku agrese i moderního folk-punku

11.01.2012 16:48 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Anti-Flag, Roxy, Praha, 25.10.2009
© Vojtěch Kolář / musicserver.cz
Scéna nezávislého punk-rocku bude mít jeden ze svých letošních vrcholů už v březnu. Label SideOneDummy právě oznámil, že s koncem zimy vydá nové album Anti-Flag "The General Strike". Podle zpráv ze zámoří půjde o nejagresivnější materiál, který kdy Justin Sane se svými kolegy složil. A nic mu na údernosti neubere ani to, že se ven dostane se zhruba půlročním zpožděním oproti původním představám kapely.

"The General Strike" je v diskografii Anti-Flag číslem osm. Žádný z předchozích sedmi počinů ale nedisponoval podobnou živelností jako novinka, jež se v amerických obchodech očekává 20. března. Třináctka písní, kterou si skupina nahrála ve svém domácím studiu, se ponese nejen na vlně hardcoru, ale třeba i moderního folk-punku. Konkrétnější obrázek si uděláte po poslechu skladby "The Neoliberal Anthem", jejíž stream najdete na Facebooku.

Tracklist "The General Strike" je následující: Controlled Opposition, The Neoliberal Anthem, 1915, This Is The New Sound, Bullshit Opportunist, Broken Bones, Turn A Blind Eye, The Ranks Of The Masses Rising, Bacon, I Don’t Wanna, Nothing Recedes Like Progress, Resist a The Ghosts Of Alexandria.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY