Beyoncé porodila, je to holčička

08.01.2012 12:36 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Beyoncé + Jay Z
© wenn.com
A je to tady. Třicetiletá Beyoncé porodila. Ačkoliv podobná fáma poletuje po netu už od Vánoc, tentokrát to vypadá, že je to najisto. Dle dostupných zdrojů porodila zpěvačka včera (7. 1.) v jedné z newyorských nemocnic (Lenox Hill) holčičku.

Otcem dítka je (od dubna roku 2008) manžel Shawn Corey Carter aka Jay-Z. Děvčátko se dle E! Online a potažmo přátel tatínka jmenuje Ivy Blue Carter.

Na oficiální tiskové prohlášení se stále ještě čeká, není ale vůbec jisté, zda nějaké bude; pár si své soukromí velice střeží (dle zahraničního bulváru si Beyoncé pronajala celé patro nemocnice a po porodu nechala zalepit všechny bezpečnostní kamery, personál nesměl mít u sebe ani mobily, aby se nerozutekly nějaké fotky) a přátelé obou umělců se již několikrát nechali slyšet, že se dvojice s největší pravděpodobností světu nějak zvlášť chlubit nebude a médiím neukáže ani obrázek. Uvidíme.

Mezi prvními, kdo po Twitteru pyšné mamince Beyoncé a tátovi Jay-Zmu gratulovali, byl jejich přítel Russell Simmons nebo třeba Rihanna (zde).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY