Na koncertě LMFAO vypukl požár

31.12.2011 08:24 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

LMFAO
© facebook interpreta
Americké hiphopové duo LMFAO si na vystoupeních potrpí na pyrotechniku. Po Vánocích se jim to ale ve středoamerickém státě Honduras vymstilo: uprostřed koncertu začalo hořet, a když se plameny začaly šířit, byli pánové nuceni show přerušit.

Koncert se konal osmadvacátého prosince v honduraském hlavním městě Tegucigalpa, v Coliseo Nacional de Ingenieros. Jakmile se začal sál plnit kouřem, skupina dostala příkaz prchnout z pódia, načež se rozutekli i návštěvníci. Tato (na první pohled) nehoda si nevyžádala žádné oběti, ačkoliv nejméně 15 lidí se nadýchalo zplodin a muselo být převezeno do nemocnice.

Zprvu se zdálo, že se jedná o "nešťastnou náhodu", dle tamější policie tomu tak ale nebylo. Požár se s největší pravděpodobností rozšířil od techniky a vyšetřovatelé věří, že oheň někdo založil úmyslně. Dosud nebylo zveřejněno, byl-li někdo obviněn ani jestli jsou strážci zákona na stopě podezřelým.

LMFAO si z toho moc hlavy nedělají, i když Redfoo později přiznal, že když prostor opouštěli a viděl na chodbě dým, měl trochu strach a doufá, že jsou všichni zúčastnění v poho'.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY