Páteční Discotheque v Mecce s hosty z Chez Music

24.09.2001 19:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

C lounge
© facebook interpreta
Zveme vás na pravidelnou Discotheque party v klubu Mecca, s rezidentními DJi Petrem Moskitem a Neem. Jelikož se Discotheque stává součástí oslav třetích narozenin klubu Mecca, které probíhají v týdnu od 24. září, byli na páteční Discotheque pozváni i speciální hosté z labelu Chez Music z New Yorku.

Přímo z New Yorku do Meccy přijíždí super duo Jon Cutler a E-Man, kteří se proslavili na celém světě hitem tohoto léta "It's Yours" vydané na Chez Music. "It's Yours" byla rovněž Normanem Jayem prohlášena skladbou s velkým "S" během Noting Hill karnevalu v Londýně. Jon Cutler a E. Man předvedou Praze nové kořeny house music New Yorku. Neil Aline, zakladatel labelu Chez Music a rezidentní DJ klubu Centro Fly a Twilo v New York City, předvede svůj set ve velmi deepových polohách a zachová très-chic styl typický pro New York navzdory událostem posledních dnů. Label Chez Music si vydobil respekt během pouhých dvou let své existence, kdy vydali několik 12'' desek od DJe Pierra, Joeskiho, Francouzů Martina Solveiga a Alana Braxe a tracků Jona Cutlera pod hlavičkou projektu Club Session. Jon Cutler je také majitelem labelu Distant Music v New Yorku.

Návštěvníci páteční Discotheque se mohou rovněž těšit na speciální program v podpalubí Meccy v rámci 'C'Lounge, kde vystoupí m.j. Mucho, Kel Quadrant a živě Floex.

Vstup od 18 let.

(Tisková zpráva agentury Wax.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY