SUPRAPHONline.cz rozšiřuje nabídku o nové nahrávky

19.12.2011 18:19 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Nightwork
© facebook interpreta
Necelý měsíc od otevření digitální prodejny SUPRAPHONline.cz se rozšiřuje nabídka o další nové či katalogové tituly Supraphonu, ale také o atraktivní novinky dalších vydavatelů spolupracujících se SUPRAPHONline.cz.

Od minulého týdne na základě exkluzivní spolupráce Supraphonu a skupiny Nightwork jsou poprvé digitálně k dispozici nahrávky držitelů několika letošních Andělů - album "Respectmaja" (Reedition) včetně hitů "Globální oteplování - Já jsem gay" a "Vánoční čas" i loňský titul "Tepláky aneb Kroky Františka Soukupa" s největšími hity "Tepláky" a "Slunce v duši".

V minulých dnech se Supraphon dohodl s vydavatelstvím 100PROmotin na digitální distribuci jeho titulů. Postupně se tak ve všech hlavních digitálních servisech objeví například poslední alba Vladimíra Mišíka, Sto zvířat, Hudby Praha, Eggnoise a dalších. Nejvíce aktuální jsou potom (po dlouhých jedenácti letech) nové album skupiny Vltava s názvem "Komedianti se vracejí domů" a čerstvá novinka Lenky Dusilové "Baromantika".

SUPRAPHONline.cz nabízí momentálně k zakoupení téměř dva tisíce sedm set alb v žánrech pop a rock, klasická hudba, jazz i mluvené slovo, a to ve formátu MP3 (v kvalitě 320 kbps) a rovněž v bezztrátovém komprimačním formátu FLAC. Součástí digitální distribuce jsou nahrávky vydavatelství Supraphon, Animal Music, On Air Music a 100PROmotion.

Na závěr připojujeme také žebříček deseti nejlepších alb SUPRAPHONline:

1. Různí - Hudba z filmu Alois Nebel
2. Tonya Graves - I'm The Only Me
3. Waldemar Matuška - Vždyť jsou Vánoce
4. Lucie Bílá - Bílé Vánoce Lucie Bílé
5. Karel Gott - Sentiment
6. Tata Bojs - Ležatá osmička
7. Iveta Bartošová - I.B.
8. Různí - Variace (Malá noční hudba, Rašení jara, Šavlový tanec, Let čmeláka)
9. Různí - České vánoční koledy
10. Různí - Vůně jehličí


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY