řekly Čokovoko v Medúze. - musicserver.cz">

"Zuzana milovala Kodyma, Adéla Shalom," řekly Čokovoko v Medúze.

16.12.2011 16:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Čokovoko Medúza
© Pavel Kučera
Dámské duo Čokovoko přijalo pozvání do hudební talk show ČT Medúza, aby tu zrekapitulovalo svůj uplynulý rok, během něhož vydalo i své první oficiální album "Hudba".

Kontroverzní rapperky z Brna, jinak též Zuzana Fuchsová a Adéla Elbel, už od jara víří vody české pop music tím, že se jejich fanoušci a odpůrci nemohou shodnout na tom, jestli jejich produkce hudba je či nikoliv a zda jde vůbec o rap. Holky samy to v Medúze uzavřely tím, že svoji tvorbu považují za mluvené slovo. Během povídání s moderátory Klárou Vytiskovou a Nastym ale prozradily i to, s kým naposled tančily na hasičském bále v Ústí nad Labem, nebo že by podle jejich názoru "popové kapely měly fungovat maximálně pět let, dokud jsou zpěváci hezcí.

Během své návštěvy Medúzy se však Čokovoko stihly vyjádřit i k novinkám nasazeným do Medúzy. Díky tomu se dozvíte, co říkají například na Bena Cristovao. Další vydání Medúzy můžete sledovat v sobotu 17. prosince po poledni na ČT2. Na Medúzu v rámci projektu MM - Dvojitá dávka muziky přímo navazuje hudební pořad Musicblok.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY