"Nejlepší novou skupinou" se dle MTV staly Korejky 2NE1

19.12.2011 09:13 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

2NE1
© mtv.com
Korejská popová skupina 2NE1 (vyslovováno to anyone) má důvod k oslavám. Soutěž stanice MTV o nejlepší novou skupinu vyhrála právě tato čtveřice z Asie. CL, Dara, Bom a Minzy si svou cenu převzaly v New Yorku, kde také poprvé ve své kariéře vystoupily.

Stanice MTV Iggy nominovala desítku umělců, pro které posléze mohli jejich fanouškové hlasovat. A byli to právě takzvaní "Black Jacks", jak si fans skupiny 2NE1 říkají, kdo své idoly dostali až na vrchol. Mezi poraženými byl i americký dubstepový mág Skrillex (proč byl nominován do soutěže o nejlepší skupinu, zůstává záhadou). Štěstí děvčatům přinesl jejich hit "I Am The Best", který jsme si v létě představili i na našem webu.

2NE1 je dívčí korejská skupina, která vznikla v roce 2009. Recenzi na jejich zatím poslední album "Ugly" jsme přinesli v září. V tuto chvíli děvčata připravují svou další desku, která bude určena pro americký trh a bude, pochopitelně, celá v angličtině. Produkce se ujal will.i.am a 2NE1 se pokusí uspět na americkém trhu, kde se to zatím žádnému umělci z Asie nepovedlo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY