Anthony Hopkins, ten herec, vydá svou první desku

17.12.2011 10:00 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Anthony Hopkins - Composer
© facebook interpreta
Třiasedmdesátiletý (Sir Philip) Anthony Hopkins je jedním z nejuznávanějších žijících herců. Na leden si na nás Hannibal Lecter připravil své úplně první hudební album. Svou vlastní klasiku.

Hopkins ale není žádným amatérským muzikantem a ani nováčkem na scéně. Na piano hraje údajně od svých šesti let a za svou oscarovou kariéru již přispěl nějakou tou skladbou hned do několika filmů, například do snímku "August" z roku 1996, který sám i režíroval. V létě si dokonce zahrál své kompozice i na speciálním koncertě se City Of Birmingham Symphony Orchestra (CBSO).

Deska je nazvaná "Composer" a vyjde 16. ledna díky Classic FM (info zde), k dostání bude ale samozřejmě i digitálně. Nabídne devět autorských skladeb a Hopkins k tomuto kroku prozradil, že je moc rád, že si na fidlátku našel další strunu a že se mu splnil sen. Nádhera.

Tracklist "Composer" Anthonyho Hopkinse vypadá takto: Orpheus, Stella, Evesham Fair, And The Waltz Goes On, Amerika, Margam, 1947 1st Movement - Circus, 1947 2nd Movement - Bracken Road, 1947 3rd Movement - The Plaza.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY