Metallica vydala EP s dosud nezveřejněnými skladbami

14.12.2011 17:48 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Metallica
© Petr Klapper / musicserver.cz
Jak už jsme vás již informovali hned v několika článcích, internet v posledních dnech z ničeho nic zaplavily čtyři dříve dosud nevydané a neslyšené skladby legendární Metalliky. Ty měli původně získat jen členové oficiálního amerického fanklubu kapely, kteří je ale samozřejmě následně ihned uploadovali na YouTube.com, a tak se rozšířily do celého světa navzdory tomu, že je vydavatelství skupiny takřka ihned po zveřejnění donutilo odstranit.

Nyní však celá čtveřice tracků vychází oficiálně jako speciální digitální EP nazvané "Beyond Magnetic", které má za úkol vyplnit mezidobí mezi experimentální deskou "Lulu" s Lou Reedem a novou řadovkou. Všechny čtyři písně, tedy "Hate TrainK, "Just A Bullet Away", "Hell And Back" a "Rebel Of Babylon" pochází z doby natáčení poslední řadové desky "Death Magnetic", kterou Metallica vydala v září 2008.

EP lze na iTunes a ostatních internetových obchodech zakoupit jak vcelku, tak i po jednotlivých písních, ovšem fyzického vydání na CD stejně jako doprovodného videoklipu se bohužel nedočkáme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY