- musicserver.cz">

Adele: "Žádné nové album teď dva až tři roky nevydám"

11.12.2011 12:51 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Adele
© mtv.com
V současnosti nejúspěšnější sólová zpěvačka, britská diva Adele, letos prodala přes dvanáct miliónů výlisků své poslední desky "21". Jestli čekáte, že se brzy pokusí navázat novými skladbami, možná vás zklameme. Adele se totiž svěřila, že v tuto chvíli vydání dalšího alba neplánuje. Fanoušci by se novinky měli dočkat nejdříve za dva nebo tři roky.

Zpěvačka přiznala, že na nové nahrávce ještě vůbec nezačala pracovat. Nejprve si chce odpočinout a poté teprve začne nahrávat nové skladby. "Teď se opravdu těším na nicnedělání. Umím si představit, že mi ve chvíli, kdy vyjde moje nové album, bude 25 nebo 26, jelikož o třetí desce jsem zatím ani neuvažovala," svěřila své plány.

Dále pokračovala: "Nejdříve si postavím a zařídím dům a chvíli budu jen 'existovat'. Zmizím a vrátím se zpět až s deskou, která bude dostatečně kvalitní. Do té doby, než budu mít dobrou muziku a budu připravená, nic nevydám." Zatím poslední nahrávkou tedy na nějakou dobu zůstane nedávno vydaný živák z londýnské Royal Albert Hall.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY