- musicserver.cz">

Robin Gibb z Bee Gees: "Už kvůli fanouškům tu nemoc překonám!"

25.11.2011 15:07 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Robin Gibb
© telegraph.co.uk
Je to teprve pár dní, co jsme vás informovali o těžké nemoci Robina Gibba z kultovních Bee Gees. Hudebník se ale nevzdává a boj s rakovinou jater nevidí až tak pesimisticky. "Věřím, že právě kvůli vám, mým fanouškům, se mi bude dařit dobře," vzkazuje všem svým oddaným příznivcům.

"Nebylo mi zrovna nejlíp, ale teď jsem na cestě k uzdravení se. Vaše povzbudivé vzkazy a to, jak na mě myslíte, mi dávají velkou sílu," uvedl dále Robin Gibb. "Rád bych tímto poděkoval své rodině, přátelům, fanouškům a další hromadě lidí, kteří mi přejí jen to nejlepší. Tento zájem lidí na celém světě jen ukazuje, jak hluboký cit a lásku si Bee Gees dokázali získat."

Dodejme, že Bee Gees působí na hudební scéně s přestávkou přes půl století. Za tu dobu vydali dvaadvacet studiových desek včetně poslední "This Is Where I Came In". Zmíněná nahrávka se na pultech objevila v roce 2001, dva roky před smrtí jednoho z bratrů Gibbových Maurice. Od té doby vyšla pod jménem skupiny řada kompilací včetně "Mythology" z roku 2010.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY