Před Whitesnake vystoupí také ostravští Citron

22.11.2011 15:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Citron
© Martin Chrz / musicserver.cz
Druhým hostem nadcházejícího vystoupení legendárních Whitesnake, které se uskuteční už 27. listopadu ve Frýdku-Místku, bude stálice tuzemského rocku a heavy metalu, ostravská skupina Citron. V pondělí 21. listopadu to potvrdil management hlavní hvězdy večera.

"Za poslední rok jsme předskakovali Helloween, Uriah Heep, Doro, U.D.O. nebo Scorpions, a protože není vůbec jednoduché se k takovým veličinám dostat, jsme moc rádi, že můžeme sekundovat i této světové legendě," hodnotí situaci bubeník a leader Citron Radim Pařízek. "Je to pro nás velkou ctí, na Whitesnake jsme všichni v kapele 'vyrostli', když jsme dříve křižovali republiku na koncertních šňůrách, často jsme po cestě autem poslouchali právě je," dodává ještě bicman, který zároveň nastiňuje plány do budoucna: "Vloni jsme vydali po mnoha letech řadové album 'Bigbítový pánbů', které se velmi dobře prodává, a letos chceme do Vánoc stihnout vydání prvního oficiálního reprezentativního DVD."

Druhým hostem večera budou irští hard rockeři The Answer, kteří v minulosti absolvovali společné koncerty s Deep Purple, Rolling Stones, Aerosmith nebo AC/DC a českému publiku přijedou představit své zbrusu nové album "Revival". Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketportal za 550 korun k stání a za 750 korun k stání u pódia.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY