Hypnotix pokřtí nové album 20. září v pražském klubu Roxy

12.09.2001 19:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hypnotix
© facebook interpreta
Známá trance-dubová formace Hypnotix v čele s frontmanem Bouramou Badjim se po roce vrací do Prahy při příležitosti křtu nového alba "KUMAH - Spirit Of The World", na kterém zachytili svůj nový sound, který je rozmanitější než kdy předtím.

Kapela, která zcestovala v rámci evropského turné veškeré podstatné dub-reggae festivaly po celé Evropě, včetně známého Roots Festivalu v Amsterdamu, se těší značné oblibě především v Německu, kde vystupovali jako hlavní hvězdy velkých festivalů. Jejich předchozí album "Witness Of Our Time" bylo kritiky přijato velmi příznivě a můžeme tudíž být zvědaví na nový počin skupiny, která je ovlivněna mnohými styly jako dub, reggae, triphop, d‘ n b‘ a world music. Jejich koncertní turné po celé ČR začíná právě koncertem v klubu Roxy, který patří k jejich nejoblíbenějším.

Zároveň s albem vychází i singl "Waato Sitah" v několika remixech. Hypnotix mají širokou obec fanoušků, které přitahuje nejen stabilní kvalita jejich hudby, ale i charisma Bourami Badjiho a celkový šamanský efekt jejich vystoupení.

Vy si můžete přijít poslechnout jejich nové skladby naživo ve čtvrtek 20. září do klubu Roxy.

(Tisková zpráva klubu Roxy.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY