Dr. Dre si dává pauzu. Jeho "Detox" je tak v nedohlednu

21.11.2011 17:39 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Dr. Dre
© facebook interpreta
Legendární rapper Dr. Dre nám toho k očekávané novince "Detox" nasliboval už spoustu, jenže nic z toho se, zdá se, neuskuteční. Nedávno se totiž rapper nechal slyšet, že si dopřeje pauzu. O termínu vydání své desky přitom vůbec nemluvil.

Zato vzpomněl na své svěřence - umělce, kterým pomáhá s vlastními nahrávkami. V rozhovoru pro World Entertainment News Network uvedl, že chce dokončit alba s hiphopovými hvězdami Slim Da Mobsterem a Kendrickem Lamarem a že pak nemá v žádném případě v plánu se do studia vrátit. "Myslím, že jsem právě ve stadiu, kdy by to bylo dobré na chvíli zabalit. V hudebním průmyslu se totiž nepřetržitě pohybuji sedmadvacet let a za tu dobu jsem byl mimo nahrávací prostory pouze dva týdny," dodal Dr. Dre.

Dodejme, že rapper prodal začátkem roku majoritní podíl své společnosti Beats Electronics. Tento obchod mu vynesl přes tři sta milionů dolarů. I když by si s klidem mohl užívat hudební penze, přiznává, že tvorba nových beatů a rytmů je pro něj životně důležitá. "Nikdy s tím nepřestanu, je to jako vzduch, který potřebuji dýchat. Trochu si ale potřebuju odpočinout, znáte to, strávit nějaký čas s rodinou. Až mě to zase začne táhnout, zase se za pult vrátím," uzavřel Dre.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY