Kompilace na pomoc vyhořelým labelům má kompletní tracklist

18.11.2011 17:25 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Enter Shikari
© indiespeaker.com
Hudba za dobrým účelem se stává v posledních letech heslem velkých organizací, které se touto cestou snaží získat prostředky pro své zájmy pomáhat druhým. Za své to berou i umělci, kteří se rádi a v hojném počtu takových akcí účastní. Na cestě je proto kompilace "Love Music, Hate Violence" stejnojmenné nadace, která chce touto cestou pomoct z nesnází požárem zničeným labelům. K dostání bude od 28. listopadu výhradně v digitální podobě.

Jak jsme vás již začátkem září informovali, z hvězdných jmen na ní uslyšíte kapely a hudebníky jako Enter Shikari, Charlie Simpson, Rolo Tomassi, Hyro Da Hero nebo We Are The Ocean. Všichni chtějí svým umem pomoci získat peníze pro nezávislé nahrávací společnosti v Londýně, které v srpnu postihl požár spojený s nepokoji v britské metropoli.

Tracklist výběru "Love Music, Hate Violence" je následující: Pillfox (Rolo Tomassi), Destabilise (Enter Shikari), Ghetto Ambiance (Hyro Da Hero), DOA (Young Guns), What It Feels Like (We Are The Ocean), Shed (Title Fight), Three Houses (Sharks), Camaraderie Of The Commons (Chuck Ragan), Blood Is Thicker (The Computers), Eyes And Nine (Trash Talk), The One I Love (Lets Wrestle), Gum (The Xcerts), Farmer And His Gun (Charlie Simpson), Tell It To Thebes (Tellison), I Love Turbulence - Three Trapped Tigers remix (Rolo Tomassi).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY