řekli Republic Of Two v Medúze - musicserver.cz">

"Na koncert LMFAO bychom rozhodně nešli," řekli Republic Of Two v Medúze

11.11.2011 17:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Republic Of Two v Medúze
© Pavel Kučera
Další návštěvu v Medúze obstarali Jiří Burian a Mikoláš Růžička se svým Andělem oceněným projektem Republic Of Two. A řeč byla nejenom o jejich nové desce "The End Of War".

Objev roku 2010 podle Akademie populární hudby se u posluchačů zapsali svojí loňskou první deskou "Raising The Flag". A teď, když je vlajka vztyčena, přišel čas skončit boje a uzavřít příměří. Aspoň tak Jiří s Mikolášem v Medúze vysvětlili název svojí druhé desky, která vychází souběžně s albem předělávek a remixů písní z prvního alba, které obstarali například Charlie Straight, Ecstasy Of St. Theresa, Photolab nebo Dva.

Moderátoři Klára Vytisková a Petr "Nasty" Cerha se jich však ptali i na podzimní turné, na které Republic Of Two vyrážejí s Anetou Langerovou. Došlo i na hodnocení novinek nasazených do hitparády. Přičemž o Professoru Greenovi a jeho nové skladbě "Read All About It" prohlásili, že je přehlídkou hudebních klišé, zatímco o vycházející hvězdě, americké zpěvačce Laně Del Rey, se vyjádřili jako o ideálním příkladu toho, jak by měl vypadat pop. A kromě povídání Republic Of Two ve studiu z nové desky zahráli i píseň "Ravens".

Další vydání Medúzy můžete sledovat v sobotu 12. listopadu ve 13:40 na ČT2. Na Medúzu v rámci projektu MM - Dvojitá dávka muziky přímo navazuje hudební pořad Musicblok.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY