Podívejte se na "Mein Land" Rammstein

11.11.2011 12:05 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Rammstein - Mein Land
© facebook interpreta
Berlínská šestice Rammstein slibovala výběrové album již od jara, proto nikoho moc nepřekvapilo, když se první informace o novém klipu objevily již v červnu. Ten Rammstein natáčeli kousek od centra Los Angeles na slavné pláži Sycamore State Beach a pojali ho s velkou recesí - v havajském stylu.

Režie se ujal velmi uznávaný režisér Jonas Åkerlund, který v minulosti natáčel s kapelou již třikrát, ale můžeme ho znát i jako režiséra klipů Britney Spears, U2, Madonny, Lady Gaga nebo novinkového videa plného supermodelek Duran Duran.

Singl s písní "Mein Land" měl premiéru symbolicky dnes (11. 11. 2011) v 11 hodin a 11 minut. Ve stejný okamžik byla dána jeho fyzická verze na pulty prodejen v Rakousku, Švýcarsku a Německu, a to jak na CD, tak i na limitovaném 7'' vinylu. Kromě písně samotné a dvou remixů singl nabízí i doposud nikdy nevydanou skladbu "Vergiss Uns Nicht", což z něj dělá sběratelský kousek každého ortodoxního fanouška. Ostatní státy se singlu dočkají v pondělí 14. listopadu.

Připomeňme, že Rammstein v rámci svého aktuálního turné již zítra (12. listopadu) dorazí do Prahy. Jejich koncert je sice již několik týdnů beznadějně vyprodán, v tomto týdnu ale byly do prodeje dány poslední desítky lístků v ceně 1490 a 1690 Kč do 1. patra na sezení, které vzešly z nevyzvednutých rezervací. K dostání jsou pouze na terminálech Sazky.

Na video se můžete podívat na webu kapely nebo přímo pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY