Britský písničkář Fink zavítá premiérově do Prahy

10.11.2011 10:02 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Fink
© facebook interpreta
Fin Greenall, tvořící již víc než deset let pod pseudonymem Fink, právě vydává u legendárního labelu Ninja Tune svoji pátou řadovou desku "Perfect Darkness". Tu přestaví na exkluzivním koncertě v pražské MeetFactory na Den boje za svobodu a demokracii 17. listopadu. Finka na turné doprovází se svým sólovým vystoupením Rachel Sermanni.

Možná si říkáte - folk na Ninja Tune? A ne ledajaký! Hudební génius Greenall hudebně dozrál - od triphopových začátků přes downtempové nálady se postupně přerodil v písničkáře první úrovně. Dva roky od vřele přijaté "Sort Of Revolution" vydává příští týden už pátou desku "Perfect Darkness". Na ní zúročil (spíš tušenou než přiznanou) elektronickou minulost i zkušenosti s dubovým vedlejšákem Sideshow a výsledkem je "perfektně temná" směs blues, folku a dubu. Po krátkém letním turné se na podzim vrací v plné síle i s doprovodnou kapelou - jejich premiérový pražský koncert vás čeká ve "slavnostní" čtvrtek 17. listopadu v MeetFactory.

Koncert začíná v půl deváté večer. Cena vstupenek na sezení se pohybuje od 340 Kč do 490 Kč (+ poplatky). Za stání po stranách zaplatíte 290 Kč. Předprodej zajišťují sítě Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY