Brněnské Flédy se dotkne atmosféra Red Bull Music Academy - přijedou Audio Bullys

09.11.2011 13:28 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Audio Bullys
© facebook interpreta
Red Bull Music Academy, která se právě koná ve španělském Madridu, se ve středu 16. listopadu dotkne i Česka. V klubu Fléda v Brně vystoupí projekt Audio Bullys z Velké Británie a nizozemští Kraak & Smaak. Hudební svátek se uskuteční v rámci Red Bull Music Academy Club Night.

Domácí hudební fanoušci se tak budou moct seznámit s unikátním hudebním konceptem, kterého se letos účastní také česká zpěvačka a začínající producentka Petra Hermanová z electro-folkové kapely Fiordmoss. Ta se díky Red Bull Music Academy na čtrnáctidenním cyklu přednášek a workshopů setkala s mnoha významnými producenty a lidmi z hudebního zákulisí, například se zpěvačkou Erykah Badu, hiphopovými producenty Young Guru, MF DOOM nebo dubstepovým Addisonem Groovem. Ale zpět na Flédu. Dvoučlenný londýnský projekt Audio Bullys přijíždí s novým albem "Higher Than The Eiffel", kterým chce navázat na fenomenální úspěch první desky "Ego War" z roku 2003 a především na singl "Bang Bang (My Baby Shot Me Down)".

Žhavou novinku do moravské metropole přivezou i Kraak & Smaak. Trojice fungující stejně dlouho jako Audio Bullys, tedy osm let, světové kluby obráží s novým albem "Electric Hustle". Záruku kvality u Kraak & Smaak garantuje respektovaný hudební časopis International DJ, který trojici Oscar de Jong, Marka Kneppers a Wim Plug popisuje jako "skupinu, kterou musíte vidět naživo". Red Bull Music Academy (krátce RBMA) je každoroční mezinárodní hudební událost, kde se setkávají začínající producenti a hudebníci ze všech koutů světa s uznávanými profesionály z oboru. První Red Bull Music Academy proběhla roku 1998 v Berlíně.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY